Achtergrond

Paraphrase is in 2000 gestart en adviseert sindsdien organisaties bij het ontwikkelen, versterken en onderhouden van hun eigen unieke visuele identiteit.

“Paraphrase is opgericht door Gwen Arendsen-Baidenmann. Eerder deed zij ervaring op in de reclame (above the line), waar zij werkte voor nationale en internationale accounts, zowel B2C als B2B. Daar merkte ze hoe goed zij zich voelt in de combinatie van account- en projectmanagement en het creatieve vakgebied. In de internationale setting van een amerikaans bedrijf richtte zij de logistiek in voor de ontwikkeling, productie en handling van de marketingmaterialen voor Europa. De passie voor het visuele deel van communcatie werd extra gevoed door het huisstijlproject bij Nederlandse Spoorwegen.
Als zelfstandig ondernemer startte zij met projecten op het gebied van positionering, off-line en online vormgeving. Daarnaast deed zij een diverse inrichtingsprojecten voor internationale telecom en datacenter bedrijven.
In een snel veranderende wereld is het van belang om vakkennis up-to-date te houden. Met name de ontwikkelingen op het internet, de opkomst van Social Media en cross media toepassingen zijn daarbij aandachts- en interessepunten.Door het bijhouden van off- en online vakliteratuur, het bezoeken van relevante congressen en events en het volgen van workshops en cursussen blijft Paraphrase een gesprekspartner met actuele kennis.”

Linkedin profiel